Uddannelse i udlandet

Uddannelse i udlandet - Der er mange muligheder

Overvejelsen har været der en del gange, nemlig at tage en del af min uddannelse i udlandet. Jeg har altid drømt om at komme ud at rejse længere tid og der kunne det da være oplagt hvis man kunne rejse og samtidig tage en uddannelse i udlandet. Det er stadig en tanke jeg går og leger lidt med, på trods af at jeg har familien herhjemme jeg jo også skal tage mig af – her og ny forbliver de dog selvfølgelig mig top prioritet. Jeg ser det som et ekstra plus på ens CV at man har været i udlandet i en længere periode, for det siger lidt om den person man er. Det viser man ikke er bange for at tage skridtet og prøve noget nyt, og desuden er det et plus at vise at man kan klare sig selv i udlandet, når der er ikke er nogle kære far og mor der lige kan hjælpe med det ene og det andet i hverdagen. Det er forskelligt fra uddannelse til uddannelse hvor meget man kan tage i udlandet, men med nogle uddannelser kan hele forløbet tages i udlandet, med andre kan det være et semester eller praktikophold man kan tage. Men uanset hvad tror jeg på det er lærerigt og det er godt at udfordre sig selv.

(Visited 90 times, 1 visits today)