“Det går jo godt”

…Som Mads Skjern så frimodigt udtrykte det i min yndlingsserie, “Matador”.

Og det gør det faktisk i vores lille familie for tiden!

Jeg er startet på sygeplejerske-uddannelsen, min kæreste knokler igennem på vores lille landsted og Arthur har været igennem en succesfuld indkøring i den skønne, økologiske, private dagpleje, han er begyndt i. Det betyder bare så meget, at han trives… ellers tror jeg simpelthen ikke, jeg kunne have fokuseret så meget på uddannelsen nu.

Kender I det med, at når ting bare flasker sig – så danner det ligesom præcedens? Vores lille familie har virkelig bare fået mod på tingene nu! Derfor har vi også besluttet at realisere en af vores helt store drømme: At tage på en rejse rundt i Asien. Og det gør vi til sommer, når jeg er ovre mine eksamener. For jer læsere virker det måske som noget, der ligger langt ude i fremtiden, men rejsen kommer til at blive fuldstændigt planlagt af os selv. Derfor kommer det også til at tage ret lang tid. Det bliver mestendels en backpacker tour med Arthur på rygge i hans elskede fastvikle.

Jeg GLÆDER mig sådan til at lære mere om Asiens healing-metoder… akupunktur er super spændende og efterhånden ret anerkendt herhjemme 🙂

Kender I www.kvikautomaten.dk? De skal hjælpe os med at få det økonomiske til at gå op. Min mand skal til Norge og arbejde til Oktober næste år, så der kommer vi til at kunne finansiere rejsen”bagud”.

Det bliver så godt!

Asien

(Visited 227 times, 1 visits today)